دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید
پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

احياي واحدهاي توليدي نيمه فعال در دستور كار صندوق كارآفريني اميد
 
غلامعلي صمصامي امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار كرد: در يكي از روستاهاي شهرستان تفتان سيستان و بلوچستان، هم اكنون يك مزرعه پرورش ماهي پس از حدود هشت سال تعطيلي، با حمايت تسهيلاتي به چرخه توليد بازگشته است.

مدير صندوق كارآفريني اميد سيستان و بلوچستان افزود: اين مرزعه پرورش ماهي، ظرفيت توليد 100 تن ماهي در سال را دارد و در يك سال اخير با دريافت 10 ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه از صندوق كارآفريني اميد، كار خود را از سر گرفته است.

وي با اشاره به اينكه اين ميزان تسهيلات از محل منابع اشتغال پايدار روستايي پرداخت شده است، گفت: هم اكنون بيش از 10 نفر به صورت مستقيم و غير مستقيم در اين مجموعه مشغول به كار هستند.

مدير صندوق كارآفريني اميد سيستان و بلوچستان تاكيد كرد: صندوق اين آمادگي را دارد تا براي احياي طرح هاي نيمه فعال و غيرفعال در استان تسهيلات قرض الحسنه ارائه دهد تا چراغ واحد هاي توليدي روشن بماند.

مدير شيلات شهرستان تفتان هم در خصوص فعاليت دوباره اين واحد توليدي گفت: مزرعه پرورش ماهيان قرل آلا در روستاي تودَك شهرستان تفتان اولين سيستم مداربسته توليد ماهيان قرل آلا در جنوب شرق كشور است و به صورت مكانيزه فعاليت مي كند.

شهنوازي افزود: قرار است به زودي زمينه توليد بچه ماهي نيز در اين مجموعه فراهم شود كه در صورت اجرا مي تواند پاسخگو نياز استخرهاي ماهي سيستان و بلوچستان باشد.

ريگي مدير مزرعه پرورش ماهي در شهرستان تفتان نيز گفت: در كنار توليد ماهيان قزل آلا، كار پرورش ماهيان خاوياري را هم شروع كرديم و در آينده اي نزديك پرورش اين نمونه از ماهيان هم به مرحله اقتصادي مي رسد.

وي افزود: با احياي دوباره اين مجموعه و توليد ماهيان قزل آلا در ماه بيش از 500 ميليون تومان درآمد زايي مي شود.
انتهاي پيام/
منبع خبر:
خبرگزاري فارس
   تاریخ: ۰۹:۵۸ - ۱۴/۰۱/۱۴۰۱   بازدید: ۱۶۰